‘Dame biraju’ za Valentinovo u Splitu, a za vikend u Zagrebu

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji “Dame biraju”, u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar, ni nakon brojke od preko 100 izvođenja ne planiraju nestati s teatarske scene, te ovu sjajnu glumačku postavu možete pogledati za Valentinovo, 14.2, ali i 15.2. u Splitu, nakon čega gostuju u Čakovcu i Krku, a za vikend, 18. i 19.2. u predstavi će uživati publika u Zagrebu.

Tekst predstave ‘Dame biraju’ je rađen po motivima poznatog teksta „Ladies’ night“, autora Anthonyja McCartena i Stephena Sinclaira, koji se više decenija uspješno igra širom svijeta, ali i kod nas. Predstavom se kroz humor ukazuje na problematiku nezaposlenosti mladih ljudi. Pet mladih ljudi rješenje svojih egzistencijalnih problema pokušavaju pronaći kroz rad u noćnom klubu te postaju striperi. U predstavi igraju: Adnan Goro, Emir Fejzić,  Enes Salković, Sanjin Arnautović, Davor Sabo i  Dalibor Brkić, a u ulozi instruktorica plesa smjenjuju se Amila Terzimehić i Nancy Abdel Sakhi.

Amra Mehić je bila zadužena za asistenciju na režiji, scenogrfiju i kostimografiju potpisuje Lejla Hodžić, a producent predstave je Slaven Vidak.

Pošto ‘Dame biraju’ u Splitu za Valentinovo, a zagrebačka izvođenja su dobra uvertira za obilježavanje ‘Dana žena’, u kojem gradu će dame za 8. mart birati jednu od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *