DJEDA MRAZOVI POMOĆNICI: NOVOGODIŠNJA PREDSTAVA I PODJELA PAKETIĆA

Povodom Novogodišnjih praznika organizirali smo igranje dječijih predstava, dodjelu paketića, druženje i fotografisanje sa Djeda Mrazom.

Učinite Novogodišnju zabavu nezaboravnom za Vaše mališane. Uz pjesmu i ples dobro će se nasmijati i zabaviti.

srijeda, 28. decembra u 17:00 i 19:00h u Amfiteatru Domu mladih

Iako u predstavama igraju vrsni, mladi i profesionalni glumci, glavna uloga ipak pripada nezaboravnom Djeda Mrazu, kojeg djeca sa nestrpljenjem očekuju. Naravno, Djed Mraz je tu da malo porazgovara sa djecom, ali i da im podjeli paketiće i slika se sa njima.

Pored već poznatih predstava, koje su u proteklih 10 godina usrećile hiljade mališana, ove godine najavljujemo premijeru nove predstave: DJEDA MRAZOVI POMOĆNICI!

Dobrica i Mirko, dva Djeda Mrazova pomoćnika, suočavaju se sa nedostatkom vremena. Odluče potražiti nekoga ko im može pomoći u tom poslu, te iz tog razloga organizuju audiciju. Tako će pomoćnici Djeda Mraza, kroz veselu igru, pjesmu i ples, ali i nestašluk izmamiti djeci osmijehe na lica i zabaviti ih na edukativan način.

Da li će Djeda Mraz oprostiti njihove nestašluke i obradovati ih poklonima? Dođite i pogledajte sami.

Cijena ulaznice na predstavu je 5 KM, a abonoman za dodjelu paketića 7KM
REZERVACIJE I INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA SLJEDEĆI NAČIN: 033 812 243 ili 063 837 606 ili putem e-maila: pr@altteatar.com

NAPOMENA: Paketiće za djecu roditelji trebaju dostaviti nakasnije 24h prije početka predstave.