“FOOD ELIMINATOR” U SARAJEVU

07. i 08.03. 2014. – Studio 1, Kolodvorska 12

Predstavu „FOOD ELIMINATOR“, koja je u regionu postala pravi hit, napokon će vidjeti i sarajevska publika. Altteatar sa svojom novom predstavom kreće na veliku proljetnu turneju po Hrvatskoj, ali će 7. i 8. marta upriličiti premijerna izvođenja za BiH.

Hit komedija „FOOD ELIMINATOR“, sa Milanom Pavlovićem u naslovnoj ulozi zbog velikog interesa publike u narednih par mjeseci gostovat će u Švedskoj, Njemačkoj, a vrlo vjerovatno i dalekoj Australiji.

Predstava prati sudbinu simpatično glupavog „Food Eliminatora“ (Milan Pavlović) i njegove porodice, a komične situacije u koje upada samo su dio njegovih nevjerojatnih životnih puteva od gubitnika do ispunjenja životnog sna da oženi Severinu, da da Severinu dobro ste pročitali, što mu na kraju i polazi za rukom.

U predstavi upoznajemo njegove roditelje, oca Mehmeda (Slaven Vidak), majku Šidu (Haris Gigo Aljević) i sestru Dinu (Staša Dukić) čiju bizarnu svakodnevnicu prekida vijest da se njihov dragi sin i brat, kako ga od milja zovu, „Food Eliminator“ ženi za djevojku svojih snova koju je upoznao na privremenom radu u Brazilu.

I onda kreće ludilo koje nas kroz muzičke numere i plesne tačke dovodi do potpuno neočekivanog kraja.

Karakteri i likovi koje utjelovljuju glumci iz predstave „Food Eliminator“ na sebi svojstven način i orginalno dočaravaju karaktere i likove sa kojima se susrećemo u svakodnevnom životu, bilo da se radi o običnim ljudima ili ljudima iz javnog i estradnog života.

Milan Pavlović i ostatak glumačke ekipe koju on sam od milja zove „DRUŽBA SINJEG GOLUBA“ zasigurno vam garantuju dobar provod i pozivaju vas da obavezno dođete i učestvujete u ludilu zvanom „Food Eliminator“.

Za više informacija o turneji, utiscima, fotografijama i novim putešestvijima “Food eliminatora”, pratite na https://www.facebook.com/FoodEliminator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *