HIT PREDSTAVA ‘DAME BIRAJU’ PONOVO GOSTUJE U ZAGREBU

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji ‘Dame biraju’, u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatar, koja je upravo doživjela svoje jubilarno 100. izvođenje, ali i ogroman uspjeh u cijeloj regiji, ponovno gostuje u Zagrebu, 7, 8, 9. i 11. prosinca na sceni ‘Vidra’ s početkom u 20:00h.

Pored Zagreba, predstavu će imati priliku pogledati i publika u Splitu, Sisku i Koprivnici.

Sjajna glumačka trupa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već su postali pravi miljenici hrvatske publike, ali i publike širom regiona. O tome svjedoči i 100 izvođenja ovog kazališnog komada za nepune dvije godine.

Nakon spektakularnog jubilarnog 100. izvođenja u Mostaru, koje je imalo humanitarni karakter, gdje je sav novac od prodaje ulaznica doniran ženama oboljelim od karcinoma dojke, predstava „Dame biraju“ imaće svoju mini-turneju u Hrvatskoj, u periodu od 2. do 11. prosinca.

O kvalitetu i nespornim simpatijama i publike i kritike prema ovom kazališnom hitu govori i činjenica da su karte za najavljena gostovanja skoro u potpunosti rasprodana. Mali broj ulaznica ostao je još u prodaji za izvođenja u Zagrebu na sceni kazališta Vidra, a ulaznice za ova izvođenja prodaju se na blagajni Vidre i online na www.ulaznice.hr